Woonsfeer Raaijmakers gaat verhuizen

Spoorlaan 46 Schijndel

Woonsfeer Raaijmakers verhuist na bijna 85 jaar uit de Molenstraat. De winkel opent per maart 2022 een showroom aan de Spoorlaan 46 in Schijndel en gaat zich daar volledig concentreren op woninginrichting.

Tot maart 2022 kunnen klanten terecht in de winkel op de huidige locatie aan de Molenstraat 18 in Schijndel. Tot die tijd blijft Woonsfeer Raaijmakers ook nog een verkooppunt van nachtkleding, ondermode en lingerie.

Showroom en advies aan huis
Het huidige pand aan de Molenstraat 18 is gekocht door de gebroeders Van den Brand. Op de nieuwe locatie van Woonsfeer Raaijmakers, Spoorlaan 46 in Schijndel, wordt een showroom gerealiseerd waar iedereen welkom is. “En natuurlijk geven we ook advies aan huis. Om iedereen persoonlijke aandacht te geven werken we daar graag op afspraak”, vertelt eigenaresse Dorine. In het nieuwe pand wordt dus geen nachtkleding, ondermode en lingerie meer verkocht. “Na bijna 85 jaar is het tijd voor een nieuwe fase. Er komt dit jaar nog een mooie najaarscollectie binnen en daarna gaan we werken met op = op.’’

Familiebedrijf
De opa en oma van Dorine begonnen op 24 december 1937 met het familiebedrijf. Daarna werd het stokje overgedragen aan haar ouders Toos en André. In 2001 namen Dorine en haar man René de zaak over van haar ouders waarna zij een geheel nieuwe winkel hebben gebouwd. Hun zoon Hans is ook werkzaam binnen het bedrijf en met z’n drieën gaan ze op de Spoorlaan 46 verder met Woonsfeer Raaijmakers.

Woonsfeer Raaijmakers