Dat is thuiskomen

Tapijt

Van synthetisch tot polypropyleen
Woonsfeer Raaijmakers is uw leverancier van Parade tapijt. Tapijt kent veel verschillende materialen en constructies. Er worden diverse synthetische garens toegepast voor de productie van tapijt zoals polyamide, polyacryl, polyester en polypropyleen.

Parade Tapijt heeft een bewuste keuze gemaakt voor polyamide. Dit type garen heeft de beste eigenschappen. Het is niet alleen sterk, maar ook lichtecht, elastisch en antistatisch. Bovendien brandt het niet gemakkelijk, wat de veiligheid ten goede komt.

Naast tapijt gemaakt van synthetische garens heeft Parade ook een uitgebreide collectie van wollen tapijten in haar assortiment. Van nature is wol veerkrachtig, elastisch, vuil werend, zelfdovend en isolerend. Wol kan antistatisch worden gemaakt, maar is bij een goede luchtvochtigheid van nature antistatisch. Parade Tapijt maakt bij de productie van haar wollen tapijten hoofdzakelijk gebruik van wol afkomstig uit Nieuw Zeeland.

Ondertapijt
Je ziet het niet maar voelt het wel! Toepassing van Parade Ondertapijt draagt bij tot het behoud van het uiterlijk en verlengt de levensduur van het tapijt. Parade Ondertapijt is bij uitstek geschikt voor trappen, is geluiddempend en warmte-isolerend. Het hoge rubberpercentage is een garantie voor blijvende veerkrachtigheid. Parade Ondertapijt is verkrijgbaar in twee kwaliteiten, Royal Black en Royal Green.

Meer informatie
Kom voor meer informatie langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Tapijt Desso
Tapijt Bonaparte
Tapijt Parade
Tapijt Desso