Strak en stijlvol

Rolgordijnen

Rolgordijnen

De uitgebreide collectie bestaat uit de mooiste stoffen en bijzondere details. Voor elke ruimte en voor elk raam vind je een passend rolgordijn. Je kunt kiezen uit twee collecties: rolgordijnen lichtdoorlatend en rolgordijnen verduisterend. Voor elke ruimte en voor elk raam vind je een passend rolgordijn.

Indeling in modetrends
Je kunt je eigen rolgordijn samenstellen met tailor made opties. Alle tailor made opties zijn onderverdeeld in de nieuwste woontrends: design, stijlvol, romantisch, puur, industrieel en kleurrijk. Met de bijzondere stoffen en stiksels, opvallende trendkleuren en hippe accessoires, zoals ringen en knopen, stel je voor elke woonstijl het perfecte rolgordijn samen.

Kies voor rolgordijnen en vraag in onze winkel naar de collectie bece® rolgordijnen. Wij tonen je graag onze veelzijdige collectie rolgordijnen.

Kies jouw lichtinval
Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen. De stof van het duo rolgordijn bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Je bepaalt zelf jouw lichtinval in huis door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen. De banen stof zijn van smal tot breed te verkrijgen en gaan tot maar liefst 40 cm.

Duo rolgordijnen

Wil jij je huis voorzien van een moderne uitstraling? Kies dan voor duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen combineren sfeer en stijl in één uniek product. Deze bijzondere rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met horizontale, transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen bepaal je zelf de gewenste lichtinval.

Luxe wevingen
Alleen de meest luxe stoffen en de mooiste kleuren zijn opgenomen in de collectie. De stoffen hebben verschillende wevingen. Van heel grof tot fijn.

Optionele stijlvolle afwerking
Het optionele, luxe RVS design cassette met de bijbehorende RVS kettinghanger geven het duo rolgordijn een stijlvolle afwerking.

Vraag in onze winkel naar de collectie duo rolgordijnen van bece®. Wij tonen u graag deze mooie collectie.

rolgordijn
rolgordijn