Een exclusieve uitstraling

[dfd_heading style=”style_11″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″ heading_margin=”margin-bottom:40px;”]Jaloezieën[/dfd_heading]

Horizontale jaloezieën

In onze collectie vind je houten jaloezieën in meer dan 30 prachtige kleuren. Houten jaloezieën geven het interieur een exclusieve uitstraling. De prachtige houtsoorten hebben elk een uniek karakter en uitstraling en zijn daardoor sfeermakers bij uitstek!

Lamelbreedte

Horizontale jaloezieën zijn er met een lamelbreedte van 16 mm tot 70 mm, afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De 70 mm horizontale jaloezie geeft juist een stoer effect.

Ladderband

Maak je horizontale jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro of design boven- en onderafwerking.

Kies voor horizontale jaloezieën en vraag in onze winkel naar de collectie bece®  horizontale jaloezieën.

[vc_single_image image=”388″ alignment=”center”]
[vc_single_image image=”389″ alignment=”center”]
[vc_single_image image=”278″ alignment=”center”]

Verticale jaloezieën

Herontdek de verticale jaloezie en zie hoe deze zich heeft getransformeerd naar een eigentijds, vrouwelijk product.

Functioneel en compleet

Deze collectie heeft een aantal bijzondere, heel opvallende items. De collectie is zeer compleet met maar liefst 275 kleuren in stof, kunststof en aluminium in veel verschillende lamelbreedten.

Groots

Groot en bijzonder zijn de 250 mm lamellen. Je kunt ook kiezen voor een double-faced stof, die aan de voorkant een andere kleur heeft dan aan de achterkant. Voor een bijzondere ‘finishing touch’ kies je voor een houten of aluminium decoratiestrip.

Voor de meest uiteenlopende raamvormen

Verticale jaloezieën zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte verticale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam/deur combinaties, lichtkoepels, erkers en toogramen.

[vc_single_image image=”330″ alignment=”center”]
[vc_single_image image=”328″ alignment=”center”]
[vc_single_image image=”387″ alignment=”center”]

Vlinderjaloezieën

De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van 50 mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.

Unieke lamellen

De  lamellen  van  de  vlinderjaloezie  bestaan  uit  dubbelgevouwen  banen  textiel  met  de  vouw  aan  de  interieurzijde.  De  lamellen  kunnen  uitvouwen  zoals  een  vlinder z’n vleugels uitvouwt. Met uitgevouwen lamellen oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn de lamellen niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.

Speel met lichtval

Je kunt de vlinderjaloezie bedienen met een optrekkoord en een tuimelkoord. Met het optrekkoord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of sluit je ze weer. Zo kun je naar eigen inzicht de mate van lichtinval bepalen.

Kies jouw kleur

De stof waar de vlinderjaloezie van wordt gemaakt, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u verzekerd bent van een kleur die aansluit bij uw interieur. De vlinderjaloezie is daarnaast ook in leerlook verkrijgbaar. Deze look is bijna niet te onderscheiden van echt leer.

Wilt u meer informatie, vraag er dan na in onze winkel.

[dfd_heading style=”style_11″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″ heading_margin=”margin-bottom:40px;”]Merken[/dfd_heading][dfd_portfolio_module post_categories=”tapijt” exclude_from_loop=”off” posts_to_show=”9″ items_offset=”20″ columns=”3″ sort_panel=”off” enabled_share=”off” enabled_comments=”off” enabled_likes=”off” enabled_anim_com_like=”off” style=”masonry” title_font_options=”tag:div”]